McDonald's'a şok! Tüm şubeleri kapatılıyor

Rus yönetimi, ülke genelindeki tüm McDonald's şubelerini kapatma kararı aldı.

McDonald's'a şok! Tüm şubeleri kapatılıyor
McDonald's'a şok! Tüm şubeleri kapatılıyor
GİRİŞ 23.08.2014 09:18 GÜNCELLEME 23.08.2014 11:33
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış


Rusya Federal Tüketici Haklarını Koruma Servisi ilk olarak McDonald's'ın Moskova'daki 4 şubesini geçici olarak kapattı.

Bu şubelerde yapılan denetimlerde besinlerdeki enerji değerinin beyan edilenle aynı olmadığı anlaşıldı. Ortaya çıkan bu tespitten sonra Rusya genelindeki tüm McDonald's şubelerinin kapatılması kararlaştırıldı.

Rus halkı da kararı onayladı. Bu kapsamda dün başkent Moskova'da, McDonald's'ın kapatılma kararına destek için gösteri düzenlendi.

Rusya'da açılan ilk McDonald's şubesinin yer aldığı Puşkin Meydanı'nda toplanan küçük bir grup, ABD aleyhinde sloganlar atarak McDonald's'ı protesto etti.

YORUMLAR 8
  • mevhibe inal 9 yıl önce Şikayet Et
    Globalistler.... Finans ve Medyayı ele geçirdi. Şimdi gözleri Enerji ve Gıda hakimiyetinde. En tehlikelisi de gıda. Genlerini değiştirerek, Patentleyerek, Tekelleşerek eline baktırmak istiyor....
    Cevapla
  • mustafa genc 9 yıl önce Şikayet Et
    adam diye putine derim.. gectiğimiz günlerde putin ulliminatinin başı olan rockefeller ülkesinden kovdu avrupayla ilişkileri kesti ve imf karsı banka kurdu ! Adam Gbibi Adam işte. Ve Dukkanlarınıda kapatıyor.
    Cevapla
  • erdal 9 yıl önce Şikayet Et
    cok sasirdim amma rus hukumetinin yaptigina degil . koskoca 250 milyonluk ulke amma erdogan gibi on kusur yildiryonrtimde olan kati kominist putin i kimse diktator olarak da gormuyor adam 1 kelime ile koskoca restaurant zincirini kapatiyo amma halki ve muhalefeti bizdeki gibi arkasindan vurmuyor tam destek olmus adamin yanindalar bizde israil ajanlari cirit atariken ana muhalefet ajanlar ile pazarlik yapmis gercekden rus halkini kutlarim darisi bizim vatan haini muhaliflere ve sozde vatan perver mhp lilere
    Cevapla
  • Majestelerim 9 yıl önce Şikayet Et
    şubesi olmayan tek ülke İSRAİL. çünkü İsrail'de mundar hayvan tüketimi yasak. Mc.Donald bütün hayvanlarını mengene de sıkıştırarak geberttikten sonra mutfağa alıyor...AMA MAALESEF benim TÜRK ve MÜSLÜMAN halkım bunun helal haram kesim demeden tüketiyorlar..İNŞAALLAH ÜLKEMDE DE BÜTÜN ŞUBELERİ KAPANIR.
    Cevapla
  • Temiz Bey 9 yıl önce Şikayet Et
    Bu cesareti bizim yetkililerde göstermeli ! . malesef, bilhassa kendilerini modern gören gezi zekalıların uğrak yeri olan MC donalds sözcüsüne, en iyi müşteriniz kim diye sorulduğunda, geziciler demiş, neden diye sorulduğunda, önlerine ne koyarsanız sormadan yerler demiş !
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle