Kuran: Armodies ustalık eserimiz

4. Doğal, Organik&Sağlıklı Ürünler ve 4. Spa, Wellness Termal Turizm Fuarı'nın yıldızı, Kuran Grup ve Kuran Grup'un ustalık eseri olan Armodies Termal Park Projesi oldu

Kuran: Armodies ustalık eserimiz
Kuran: Armodies ustalık eserimiz
GİRİŞ 11.01.2013 09:21 GÜNCELLEME 11.01.2013 09:21

4. Doğal, Organik&Sağlıklı Ürünler ve 4. Spa, Wellness Termal Turizm Fuarı, CNR Fuar merkezinde başladı. Onlarca firmanın iştirak ettiği fuar, 10 Ocak-13 Ocak tarihlerinde ziyaretçilerini ağırlayacak.

Organik ve Sağlıklı Ürünler konsepti özellikle hormonlu yiyeceklerin sağlığımızı uzun vadeli tehdit etmesiyel daha çok değer kazandı. Bu segmentte üretim yapan firmalar, CNR Fuar merkezinde üç gün görücüye çıkıyor. Organik&Sağlıklı Ürünler ve 4. SPA, Wellness Termal Turizm Fuarı, doğal ve sağlıklı beslenmenin, alternatif olarak tedavi olmanın kapılarını aralayacak.Fuarda mükemmel bir standla ziyaretçilerini karşılayan ve ağırlayan Kuran Grup Genel Müdürü Fatih Kuran, Armodies projelerinin konseptini yansıtan fuar standlarının projeleriyle ilgili tüm detayları yakından kuşattığını belirterek, "Ustalık ve gurur eserimiz olan Armodies'le herkesi tanıştırmak ve bu güzelliği, tatili yaşatmak için tüm gücümüzle çalışıyoruz. Armodies Projemiz bütün hızıyla sürerken, mükemmel donanımları ve mükemmel lokasyonumuzla insanlarımızın teveccühünü kazanabilmek bizim için gerçekten onur verici bir olaydır" dedi.

Deniz ve kaplıca turizminin muhteşem projesi Armodies'te, hem projeyi yakından görmek, hem de lokasyondan birebir bilgi sahibi olabilmek amacıyla tanıtım turlarının devam ettiğini belirten Fatih Kuran, "Armodies'i ziyaret eden misafirlerimiz, projemizin lokasyonuna gerçekten hayran kalmışlardır. Yalova Armutlu ilçesinde yükselen doğa ve kaplıca turizminin tüm unsurlarını içinde barındıran Armodies Termal Park, Kuran Grup kalitesi, güvencesi, hizmet felsefesi ve kalite konseptiyle sektörde bir ilke imza atıyor" diye konuştu.

Alternatif Turizm kavramını Türkiye'yle tanıştıran ve termal turizm üzerine tecrübesiyle, farklı yatırımlarıyla sektörün lideri konumundaki Kuran Grup, Yalova Armutlu'da muhteşem özelliklerde, bir tatil konseptinin tüm unsurlarını içinde barındıran, sahil ve kaplıca nosyonlarında hayata geçirdiği bu müthiş projenin, kendilerinin yüz akı olanr bir proje olduğunu belirten Kuran, " "Sektördeki deneyimlerimizi ve tecrübemizi ustalık eserimizle taçlandırıyoruz" dedi.

Kuran Grup olarak 15 yıllık termal tecrübelerini deniz-orman ve kaplıcanın buluştuğu Yalova Armutlu'da Armodies Termal Park projesiyle birleştirdiklerini ifade eden Kuran, "Aileleriniz tatil yaparken sağlıklarını kazanabilecekleri aynı zamanda yatırım olarak değerlendirebilecekleri Armodies Termal Park, konsepti, hizmet anlayışı, lokasyonuyla yıllarca adından söz ettirecek farklı ve marjinal bir tesistir" diye konuştu.

Projenin dört dörtlük ve beş yıldızlı otel konseptinde tasarlandığına dikkat çeken Kuran, "Projenin detaylarında her dairenin içinde masaj koltuğu, LED televizyon, DVD sistemi, servis asansörü (daireye özel), bunun yanı sıra 2+1 dairelerde koşu bandı ve sınırsız aktiveteler bulunmaktadır. Herkesin tatil kavramı değişecek, misafirlerimiz aileleriyle birlikte huzurlu bir ortamda, tatil keyfini yaşayayabilecekler. Projemizin içerisinde bir çok aktivite mevcut olup 7'den 70'e her yaşta insana hitap ederek ailenizin her ferdinin tatilden zevk almasını sağlayacaktır. Projemiz, Gelecekte bir gün "Biz eskiden böyle bir tesiste tatil yaptık." diye torunlarınıza anlatacağınız güzel anıların, unutulmayacak mekanı olacaktır. Projeyle ilgili detaylı bilgi almak isteyen kurangrup.com'dan bize ulaşabilir" açıklamasını yaptı.

Kuran, tesislerinde olacak etkinlikleri ve aktiviteleri şöyle sıraladı: "Açık Havuzlar, Aqua Park, Aile Havuzu, Çocuk Havuzu, Masa Tenisi, Bilardo, Bowling, Baby Clup, İnternet Cafe, Çocuk Parkı, Basketbol, Tenis Squash, ATV, Oyun Salonu, Deniz Aktiviteleri: Jet Ski, Banana, Deniz Bisikleti, Sosyal Aktivitelere ve Sağlık Hizmetleri: Catering, Çay Bahçesi, SPA Maskesi, Sauna, Sinema Salonu, AVM, otopark, Piknik alanı, Kamelya, Doğa Yürüyüşü" Tura katılanlar, Armodies'in benzer lokasyonlardan çok farklı olduğunu, harika bir tasarım ve harika bir şekilde projelendirildiğini belirterek, "Herkese bu projeden yer sahibi olmaları konusunda tavsiyede bulunuyoruz" dediler.