67 yaşında doktor oldu!

46 yıldır eczacılık yapan ve daha önce de iki fakülte bitiren 67 yaşındaki Gönül Berker, tıp fakültesini de bitirerek doktor oldu.

67 yaşında doktor oldu!
67 yaşında doktor oldu!
GİRİŞ 03.07.2017 16:14 GÜNCELLEME 03.07.2017 16:28
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Samsun'da 46 yıldır eczacılık yapan, daha önce iki fakülte ve bir yüksekokul bitiren 67 yaşındaki Gönül Berker, şimdi de Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi diplomasına kavuşmanın sevincini yaşıyor.

OMÜ Tıp Fakültesinin düzenlediği mezuniyet törenine katılan Berker, kepini fırlatmasının ardından çok mutlu olduğunu söyledi. 

"İsteyince her şey oluyor. Çok mutluyum. 6 yıl verdiğim emeklerim bugün yaşadıklarıma değdi. Bu benim 4. üniversitem ve en zoruydu. Başarmak için istemek, hayal etmek önemli" diyen Berker, eczacı olan eşinin, kendisine çocukları gibi emek verdiğini ve okuması için elinden gelen her türlü desteği sağladığını anlattı.

Mezuniyet töreninde konuşan OMÜ Rektörü Prof. Dr. Sait Bilgiç ise doktorluğun çok kutsal bir meslek olduğunu belirterek, 1973 yılında kurulan fakülteden bugüne kadar 5 bin 417 hekim mezun ettiklerini söyledi.
 

KAYNAK: HABERTÜRK
YORUMLAR 8
  • orhan alioğlu 6 yıl önce Şikayet Et
    Yeni mezun doktorun adı Gönül yazıyorr siz hala erkekden bahsediyorsunuz arkadaşlar Allah hayırlı eylesin diyelim
    Cevapla
  • Ahmet R. 6 yıl önce Şikayet Et
    Bundan sonraki hayatında, bu eğitimi sayesinde bir kişiye dahi faydalı olsa yine de okumasına değer, bence takdir etmek lazım, elemanları eczaneye bırakıp gezip tozacağına 6 yıl kafa patlatıp tıp fakültesi gibi bir bölümü bitirmiş, helal olsun.
    Cevapla
  • hüseyin 6 yıl önce Şikayet Et
    tabi eczaneye ilkokul mezunu elemanları koy. sende okumaya git. eğitim güzelde yanında çalışan ilkokul mezunları ne olacak
    Cevapla
  • sana can feda reis 6 yıl önce Şikayet Et
    kime neyi kanıtlıyorsun amca heba edilen kontejan boşa giden harcamalara yazık değil mi yahu.
    Cevapla
  • semra 6 yıl önce Şikayet Et
    imkan sağlanırsa neden olmasın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle