Süt sağarken Porsche sahibi olduğunu öğrendi

Ankara'da ilginç bir olay yaşandı. Ankara Shopping Fest çekilişine katılan bir çiftçi süt sağarken Porsche kazandığını öğrendi.

Süt sağarken Porsche sahibi olduğunu öğrendi
Süt sağarken Porsche sahibi olduğunu öğrendi
GİRİŞ 03.10.2014 01:00 GÜNCELLEME 03.10.2014 07:11
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Ankara Shopping Fest çekilişinde Porsche Cayman kazanan çiftçi Ali Yalçın, "Süt sağarken, Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Salih Bezci aradı, Porsche kazandığımı söyledi, inanamadım" dedi.

450 BİN LİRALIK ARABA

ATO Başkanı Bezci, Ankara Shopping Fest talihlisi Yalçın ile makamında biraraya geldi. Yalçın'ı tebrik eden Bezci, Porsche Cayman'ın yaklaşık 450 bin lira, vergisinin ise 50 bin lira civarında olduğunu söyledi.

DOLANDIRILDIĞIMI DÜŞÜNDÜM, İNANAMADIM

Çubuk ilçesinde süt üreticisi olduğunu anlatan 61 yaşındaki Yalçın, "Süt sağarken, Bezci aradı, 'Porsche kazandınız' dedi, inanamadım. Hatta olduğum yere yığılmadığıma dua ediyorum. Çünkü birisi şaka yapıyor, işletiyor zannetim. Ardından banka müdürü de aradı ondan sonra inandım. Banka müdürü teyit edene kadar dolandırıldığımı düşündüm" diye konuştu.

NE YAPACAĞIMA KARAR VEREMEDİM

Yalçın, veraset ve intikal vergisini ödeyebilecek durumda olduklarını belirterek, otomobili ne yapacağı konusunda henüz karar vermediğini ifade etti. Kazandığı otomobili satabileceğini kaydeden Yalçın, parayı hayvancılık sektöründe değerlendireceğini söyledi. Daha sonra Bezci ve Yalçın, otomobilin önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 14
  • isabet olmuş 9 yıl önce Şikayet Et
    amcam hayrını gör, yakışır :)
    Cevapla
  • hakan 9 yıl önce Şikayet Et
    oha turkiyede o kader vergi pahelimi
    Cevapla
  • Defne 9 yıl önce Şikayet Et
    millet o hale gelmiş ki direkt DOLANDIRILDIĞI aklına geliyor
    Cevapla
  • Orhan 9 yıl önce Şikayet Et
    Bu gösteriyor ki bu kampanyalar fakir fukara için değil de zengin için yapılmış. Adam bu aracın vergisini bile ödeyemez belki. 450 bine porshe vereceklerine 30-35 bine 15 adet normal araç verebilirlerdi.
    Cevapla
  • vergisini bekle 9 yıl önce Şikayet Et
    vergisi gelene kadar bin sonra sat daha mantıklı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle