2 milyar doları var cep telefonu yok!

Dünyanın en büyük yatırım şirketlerinden PIMCO'nun (Pacific Invesment Management) kurucusu Bill Gross'tan çok ilginç bir itiraf geldi.

2 milyar doları var cep telefonu yok!
2 milyar doları var cep telefonu yok!
GİRİŞ 06.06.2014 15:46 GÜNCELLEME 06.06.2014 16:31
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Forbes'e göre 2.3 milyar dolar servetiyle dünyanın en zengin 799'uncu kişisi olan Gross, cep telefonu olmadığını açıkladı!

Yeniliğe açık biri olmadığını itiraf eden Gross, iş harici vakitini çocuklarına ve şarap koleksiyonuna harcadığını, cep telefonuyla oynayacak vakti olmadığını ifade etti. Gross ayrcıa özellikle genç nüfusu akıllı cihazlarıyla çok vakit geçirdiği için eleştirdi. Cep telefonu kullanmadığını itiraf ederek herkesi çok şaşırtan Gross, dünyanın en güçlü 55'inci kişisi. 1971 yılında kurduğu Yatırım Şirketi PIMCO, 2400'den fazla çalışanıyla dünyadaki en büyük tahvil yatırımcılarından biri. 

YORUMLAR 5
  • Mehmet ünsal 9 yıl önce Şikayet Et
    geç bu ayakları, korumalarının her türlü donanımı vardır.. Evinde son sistem güvenlik kameraları vs.. vs.. hadi bir (Allah korusun) hastaneye düşsün ananız babanız da cep telefonuzu yanınıza almayında göreyim sizi. Ablam kaza geçirdiği zaman hiç kullanmadığım navigasyon nasıl işime yaradı. Bunun gibi ceo lar cep telefonu üretir satar sonrada böyle yalanlar savurur. Bağnazlığın ötesi işte.. Sorun şuki, telefonu hayatından ibaret sananlar tapanlar var, internetsiz yaşayamayanlar var. Yemeyip içmeyip evine kombi almayıp 2000-3000 tl telefona verenler var. 200-300 tllik telefon her türlü işinizi görüyor. Kaç kez magandaları ihbar etmek için sokakta cepten polisi aradım sayısını bilmiyorum...
    Cevapla
  • temel candan 9 yıl önce Şikayet Et
    DETAY. Maalesef doğruyu söylüyor amaç mı araç mı karar vermek lazım.Eğer işin bir kısım gibi yalanı meşrulaştırmak ise başka yapacak işi yoksa oynamak ve ona buna mesaj atmak ise başka şayet çalışırken iletişimini gerçekleştiriyorsan başka.Birde cihaz üreticileine bakarsan herşeyini yapıyorsun bu cihaz senin herşeyin diyerek beynini kilitliyorlar zaten az hacimli beynimbu mesajı aldı ya başka istesemde başka bir şey girmiyor doğru telefoncuya:))
    Cevapla
  • Yusuf AKTAŞ 9 yıl önce Şikayet Et
    bizde nasıl peki?. 600 tl maaşı var 2500 TL'lik telefonu var
    Cevapla
  • NUH ATALAY 9 yıl önce Şikayet Et
    ne yazık. bende de para yok 2000 tl lik tel var. :)
    Cevapla
  • yusuf kahveci 9 yıl önce Şikayet Et
    cep telefonuna ne ihtiyacı var... arayan zaten gelir bulur bunu para bu boru mu.....
    Cevapla