At kuyruğundan altın değerinde şampuan

Dünyada sadece birkaç ülkede üretilebilen at kuyruğu ekstratlı şampuanı üretmeyi başaran LTS Teknoloji Grup, oldukça kıymetli olan at kuyruğu şampuanının taklitlerine karşı tüketicileri uyardı.

At kuyruğundan altın değerinde şampuan
At kuyruğundan altın değerinde şampuan
GİRİŞ 26.03.2014 12:15 GÜNCELLEME 26.03.2014 12:15

GeoMASS ARGE bünyesinde bulunan LTS Teknoloji Grup, kapalı saçlar, diyet, diabet, kemoterapi hastaları gibi kişiye özel ürettiği tamamen doğal şampuanların yanı sıra üretimi oldukça zor, buna karşın çok değerli olan at kuyruğu şampuanıyla da dünya kozmetik sektöründe "biz de varız" mesajı verdi.

İçeriğinde kullanılan ekstrelerin çeşitliliği ve damıtım aşamasında yaşanan zorluklar sebebiyle adeta altınla eşdeğer olan ürünün Türkiye'de Revox dışında herhangi bir muadili bulunmuyor. Revox At Kuyruğu Şampuan, horse tail ekstratı içeriğinde bulunan salisik asit sayesinde saça sağlık katarak güçlenmesini sağlıyor. Kişilerin hem görsel hem de ruhsal anlamda iyi hissetmelerini sağlayan Revox At Kuyruğu Şampuan, saçı güçlendirirken saçtaki dökülmeyi azaltıyor ve saç çıkmasını tetikliyor. Uzun süre kullanıldığında ise saçta kalıcı bir parlaklık sağlama, kepek problemlerini azaltma gibi olumlu sonuçlar doğuruyor. Ayrıca Revox At Kuyruğu Şampuan ile saç kırılmaları da tarihe karışıyor.

ABD'de seyislerin atlar için kullandığı bu özel formül, insanlar üzerinde de görülen başarılı etkiler sonucu piyasaya sunulmaya başlandı. Türkiye'de bu anlamda sahaya çıkan tek firma olan LTS Teknoloji Grup, at kuyruğu şampuanının geniş ürün yelpazeleri içinde en çok talep gören şampuan olduğunu kaydetti.

TAKLİTLERİNE KARŞI UYARDI
Dünya genelinde sadece birkaç ülkede üretilebilen at kuyruğu ekstratlı şampuanı üretmeyi başaran LTS Teknoloji Grup'un Başkanı Talat Sam, kullanımıyla etkili sonuçlar doğuran ve özel bir içeriğe sahip olan at kuyruğu şampuanını üretmek için uzun süren ARGE çalışmaları yaptıklarını söyledi. Sam, dünyada nano teknoloji kullanılarak üretilen bu şampuanı Türkiye'de aynı teknolojiyle sadece kendilerinin üretebildiğini belirterek, "Ürünü kullanan tüketiciler doğal olarak memnun kalınca içerik anlamında da taklitlerimiz çoğalmaya başladı. Sağlık açısından büyük tehdit oluşturabilecek bu durumun bilincinde olmalıyız. At kuyruğu özü saç açısından çok değerli ancak damıtımı çok ama çok zor. Bu nedenle dünyada birkaç ülkede at kuyruğu şampuanı üretebilen firma var. Ayrıca çok daha pahalı bir ekstrat. Kilogram fiyatı 370 euroyu buluyor. Tüketicilerimizin 'uygun fiyat' propagandalarına kanmayıp, taklit ürünlere itibar etmemeleri gerekiyor" dedi.
Talat Sam, bu konuda kendilerini dünyaya kanıtladıklarını belirterek, "İsviçre'de uygulanan klinik ve dermatolojik testlerden başarıyla geçerek güvenilirliğimizi bu testlerle bir kez daha kanıtlamış olduk. Hiçbir yan etkisi olmayan ve gücünü yalnızca doğadan alan Revox At Kuyruğu şampuanı ile dünya kozmetik devleri arasında artık biz de varız" diye konuştu.

KAYNAK: İHA