Ebru Gündeş'in 1000 tane ineği var

Sanatçı Ebru Gündeş'in içinde bine yakın süt ineğinin bulunduğu Tekirdağ'ın Muratlı ilçesindeki çiftliğinde her gün yaklaşık 30 bin litre süt üretiliyor.

Ebru Gündeş'in 1000 tane ineği var
Ebru Gündeş'in 1000 tane ineği var
GİRİŞ 06.11.2013 07:37 GÜNCELLEME 06.11.2013 10:17
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Sütleri ünlü bir markaya satan Gündeş'in yakında kendi adını taşıyan yoğurt ve süt markası ile piyasaya gireceği öğrenildi.

KARDEŞİYLE ORTAK
Azeri işadamı Reza Zarrab ile evli sanatçı Ebru Gündeş, 2009 yılında ağabeyi Cengiz Kumartaşlıoğlu ile Tekirdağ'ın Muratlı ilçesi Kırkkepenekli köyünde 500 dönüm arazi üzerine yapılan büyükbaş hayvan çiftliği satın almıştı. Gündeş'in ağabeyi ve kendi soyisimlerinin kısaltılmasından oluşan 'Güntaş' çiftliğinde açık besi usulü ile büyükbaş hayvancılık yapılıyor.

Hoştayn ve montofon cinsi bine yakın ineğin yer aldığı çiftlikte her gün yaklaşık 30 bin litre süt üretimi yapılıyor. Her gün düzenli olarak otomatik makinelerle sağılan ineklerin sütü, ünlü bir markaya satılıyor. 4 yıldır hayvancılıkla ilgilenen Gündeş'in kendi ismini taşıyan süt ve yoğurt markasıyla piyasaya gireceği öğrenildi.

ELLERİYLE BESLİYOR
Çiftlikte üretilen sütlerin kurulacak tesiste işlenerek, Gündeş markasıyla piyasaya sürüleceği kaydedildi. Öte yandan Gündeş'in zaman zaman eşi ve çocuklarıyla çiftliği ziyaret ettiği, burada ineklerin yavrularını kendi eliyle beslediği kaydedildi.

ÇOK YAKINDA RAFLARDA
Şarkıcı Ebru Gündeş yakında soyismini taşıyan süt ve yoğurt markasıyla marketlerde yer alacak. Gündeş'in bu işten iyi bir kazanç beklediği öğrenildi. Yaklaşık 10 milyon liralık yatırım yapan Gündeş'in şu anda bin adet süt ineği bulunuyor.

takvim

YORUMLAR 13
  • ebru kocak 4 yıl önce Şikayet Et
    Hayraniyim ebru abla neyle ugrasirsa hep 1 numara
    Cevapla
  • şavek erhgin 9 yıl önce Şikayet Et
    napyorsun
    Cevapla
  • CEMAL YÖRÜK 10 yıl önce Şikayet Et
    Takdir ettiğim nokta. bazı sanatçılar gibi kazancını kumarda içkide şurda burda harcamıyor. yatırım yapıyor ve geleceğini düşünüyor. düşünmeyenler ya kendini başbakanın önüne atıyor geçinemiyorum diye yada gazete manşetlerine çıkıyor. helal olsun
    Cevapla
  • alperen 10 yıl önce Şikayet Et
    BİRDE SOSYETEYE LAF SÖYLERLER. bak kadın günde 1000 inek sağıyor..taa 16 sene önce askerde bunu dinlerken anlamıştım bunda bir anadolu damarı var bunda bir nene hatun damarı var demek yanılmamışım..
    Cevapla
  • xmenbln 10 yıl önce Şikayet Et
    en GÜZEL COBAN , bizim COBAN :-). mizahi anlamda simdi COBAN dedim hemen k´hakeret olarak aligilamayin :-) malum bizdeki SAKA anlayisi biraz tuhaf oluyor bazen :-)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle