İnnova, Bilişim 500'de kategori lideri oldu

Türkiye bilişim sektörünün en başarılı firmalarının açıklandığı Bilişim 500 araştırmasında İnnova, “Çeşitli İş Uygulamaları - Sistem Entegratörü” kategorisinde birinci oldu.

İnnova, Bilişim 500'de kategori lideri oldu
İnnova, Bilişim 500'de kategori lideri oldu
GİRİŞ 25.06.2013 17:04 GÜNCELLEME 25.06.2013 17:04

İnterpromedya tarafından, Türkiye bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmaların 2012 yılı net satış gelirleri baz alınarak yapılan ‘Bilişim 500 Araştırması'nın sonuçları açıklandı. Araştırma sonuçlarına göre Türk Telekom Grup şirketlerinden İnnova, yazılım alanında ‘Çeşitli İş Uygulamaları - Sistem Entegratörü' kategorisinde en yüksek satış gelirini elde ederek birinciliğe layık görüldü.

Bilişim 500 Araştırmasının sonuçlarına göre İnnova ayrıca, Sistem Entegratörü kategorisinde ve bu kategorinin kırılımları olan Yazılım, Donanım, Hizmet, Dışkaynak, Sunucu ve ATM-POS kategorilerinde de sıralamada yer aldı.

İnnova adına ödül törenine katılan Genel Müdür Aydın Ersöz, Bilişim 500 sonuçları ilgili olarak şunları söyledi: “Sektörümüzde kendisini ispat etmiş bir araştırma olan Bilişim 500'e biz de sektörümüzdeki diğer firmalar gibi büyük önem veriyoruz. Bilişim sektöründe yer alan oyuncular, uzmanlık alanlarına göre sektörün ne yönde gelişme gösterdiğini de görme imkanı buluyorlar. İnnova olarak, yer aldığımız Sistem Entegratörü kategorisindeki başarılarımızdan ve İş Uygulamaları alanındaki liderliğimizden dolayı gururluyuz. 3 kıtada 28 ülkede gerçekleştirdiğimiz projelerle ve geliştirdiğimiz tecrübemizle bu başarımızı önümüzdeki yıllarda da sürdürmeyi ümit ediyoruz.”

KAYNAK: HABER7