Harward'lı Preston, Adana Kebabı satacak

Harward Üniversitesi'nde öğrenim gören Güney Koreli öğrenci Preston So, stajını Türkiye'de faaliyet gösteren ''www.memlekettengelsin.com'' satış sitesinde yapmaya karar verdi.

Harward'lı Preston, Adana Kebabı satacak
Harward'lı Preston, Adana Kebabı satacak
GİRİŞ 14.05.2013 14:17 GÜNCELLEME 14.05.2013 14:20
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Konuya ilişkin yapılan açıklamaya göre, haziran ayı içerisinde Türkiye'ye gelecek olan Preston So, bir buçuk ay boyunca ''www.memlekettengelsin.com''da staj yapacak ve Harward'taki tecrübelerini Türkiye pazarı için kullanacak.

Harward Üniversitesi'nde Filoloji okuyan Güney Koreli Preston So, Amerika'da yaşayan Türklerden ''memlekettengelsin.com'' adlı yöresel gıda satışı yapan e-ticaret sitesini duyunca stajını Türkiye'de yapmaya karar verdi.

Preston So, ''memlekettengelsin.com''un aynı pakette Adana'dan kebabı, Gaziantep'ten baklavayı ve Kayseri'den pastırmayı buluşturan operasyonel süreçlerini inceleyecek ve IT tarafına destekte bulunacak.

Harvardlı Preston So, bu yenilikçi projede yer almak isteyen örneklerden sadece biri olarak dikkati çekiyor. Yeni projelerin oluşturulması ve desteklenmesi, ticari yatırımların önem kazanması Türkiye'ye tersine beyin göçü için Türk bilim adamlarına örnek olması bekleniyor.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, TÜBİTAK'ın Hedef Türkiye Çalıştayları'nı ABD'de düzenleyerek, 248 araştırmacının Türkiye'ye geri döndüğünü açıklamıştı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 3
  • Ali İhsan Ataberk 10 yıl önce Şikayet Et
    Tebrikler. Önceden Türklerin yabancı şirketlerde işe girmesi haberdi, şimdi yabancıların bizim şirketlerimizde çalışması haber oluyor. Çok sevindirici, tebrikler www.memlekettengelsin.com
    Cevapla
  • sinan 10 yıl önce Şikayet Et
    şimdi . reklamlar
    Cevapla
  • ataberk ulusoy 10 yıl önce Şikayet Et
    Harvard "w" ile yazılmaz. Bu Koreli Harvard Uni'nin çakmasından olmasın ve gelip memleketim gelsin'i dolandırmasın sakın!
    Cevapla